Agregati

Prodajni program

SA HONDOM VIŠE OD SAME MOĆI
Sa Hondom, doživjet ćete mnogo više od puke snage stroja. Najnaprednija tehnologija u proizvodnji 4-taktnih pogonski motori omogućava čist, efikasan i tihi rad. Inovativna tehnološka rješenja čine Honda mašine izuzetno jednostavnim i sigurnim za korištenje. Osim toga, u svaku Hondu je ugrađena legendarna kvaliteta koja se može opisati sloganom "Napravljeno bez kompromisa". Gde god da ste, pri svakodnevnim zadacima ili ekstremnim situacijama, ustanovili biste da je Honda više od same moći.

 

PRODAJA
Kod nas, ne samo da možete vidjeti proizvod, nego također dobiti i kvalitetan savjet, objašnjenje i usporedbu između različitih modela. Naši prodavači proizvode poznaju do savršenstva, jer svoje znanje redovno unapređuju te su u stalnom kontaktu sa tehničkim odjelom. Na naše prodavače se možete osloniti i vjerovati da će Vam svojim iskustvom i kvalitetnim savjetom uvijek pružiti najbolju pomoć pri odabiru proizvoda koji će odgovarati Vašim potrebama.

 
SERVIS
Osim toga, serviseri nude najvišu razinu kvalitete usluga, izvode primopredajni pregled i pripremu proizvoda za upotrebu (PDI - predelivery inspection). Serviseri su opremljeni znanjem i alatima i uvijek su spremni pregledaju vaš uređaj i održavaju ga. Također, imaju na raspolaganju sve potrebne originalne rezervne dijelove i 24-satni pristup servisnim priručnicima, koji se stalno ažuriraju. Povjerite održavanje Vašeg Honda uređaja stručnjaku.


STRUČNOST
Naši serviseri i dileri su pravi stručnjaci u svom području. Činjenica je da znanje i iskustvo igraju važnu ulogu u pružanju potrebnih informacija za odjel Honda istraživanja i razvoja. Serviseri i prodavači su naš prvi izvor informacija jer su u stalnom kontaktu s kupcima i daju nam svoje neprocjenjivo iskustvo. Uz njihovu pomoć, možemo poboljšati naše proizvode i u budućnosti kupcima ponuditi samo najbolje.