13.08.2019

Honda HRX - lako življenje

Vijesti

Honda HRX - lako življenje

Asortiman HRX kosilica je dodatno usavršena. Sada, sa novim 4-taktnim motorima GCV 170 i GCV 200 možete iskusiti još veću snagu, kojom se u potpunosti i lko upravlja pomoću varijabilnog ili hidrostatskog pogona. Košenje trave je sada još lakše.

 

Jednostavno pokretanje

Novi i napredni četverotaktni motori imaju poboljšan proces izgaranja koji ne samo da poboljšava ekonomičnost goriva, već omogućuje i jednostavno pokretanje čak i nakon zimskog skladištenja. HRX 537 HZE posjeduje opciju električnog starta koja olakšava pokretanje.

Izdržljivo kućište

Naša kućišta Polystrong i Xenoy izrađena su od visokotehnoloških polimernih materijala koji su lagani, jaki i izdržljivi. Otporne su i na UV zračenja i koroziju, što im pomaže da ostanu u izvrsnom stanju.

Potpuna kontrola

HRX serija dolazi s tri različite mogućnosti pogona. Bez obzira radi li se o opciji fiksne brzine, novog Select Drive-a sa opcijskim pogonom ili hidrostatičkog pogona; sve tri mogućnosti nude najvišu razinu komfora i upravljanja.

Podesivo malčiranje

Naš sistem Versamow ™ nudi sedam postavki - od pune posude do punog mulch-a. To vam daje preciznu kontrolu nad količinom izbacivanja trave koju vaš travnjak treba. (Ova značajka nije dostupna s HRX 476 OJEX)

Sigurnost je na prvom mjestu

Roto-Stop® sistem omogućuje brzo i sigurno zaustavljanje noževa bez isključivanja motora. Idealno za pražnjenje vreće s travom, uklanjanje otpadaka ili za ukrštanje staza i prilaza. (Ova značajka nije dostupna za HRX 476 VKE i HRX 476 OJEX.)

Podesiva visina košenja

Pomoću HRX kosilice možete jednostavno podesiti visinu košenja Vaše trave. Jednostavni pritisak dugmeta sa strane omogućuje vam preciznu kontrolu ravnomjernog spuštanja ili podizanja kućišta.

Nema prosipanja

Da bismo olakšali punjenje rezervoara goriva, redizajnirali smo poklopac. Sada je više nego dvostruko veći od prethodnih modela.

Jednostavno

HRX je nevjerojatno jednostavan za održavanje. Vazdušni filtar možete lako zamijeniti, a i svjećica je mnogo pristupačnija zahvaljujući novom dizajnu motora.
Komentiraj